Hakkımızda

KONİ Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak; şirketimiz T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Tarafından 2734 Belge Numarası ile yetkilendirilmiş OSGB‘dir. 

KONİ OSGB Kurucusu ( Ahmet SEZER ) , 1999 yılından bugüne; Kalite yönetim sistemleri, mühendislik danışmanlık ve patent konusunda hizmet veren bir şirkete sahiptir. KONİ OSGB bu sebeple sağlam kurumsal alt yapıya ve yüzlerce kurumsal firma referansına sahiptir.

KONİ OSGB İstanbul; mobil olarak hizmet veren kurumsal organizasyonuyla; mesleki çözüm ortaklarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Türkiye’nin en iyi OSGB’si olarak Türkiye Geneli OSGB Hizmeti hedefiyle çalışmaktadır.

KONİ OSGB İstanbul, ingilizce bilen ekibiyle uluslararası firmalarada İSG hizmetleri verebilme yetkinliğindedir.

İSG dokümantasyonunun eksiksiz, hatasız yapılması, arşivlenmesi ve istenildiği zaman ve yerden kontrol edilmesini sağlayan Web Tabanlı İSG Yazılımı kullanması, en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyat politikasıyla sunması ile sektöründe en çok tercih edilen OSGB’lerden birisidir.

KONİ OSGB İstanbul; müşterilerinin iş yapısına uygun iş sağlığı ve güvenliği kalite yönetim sistemi kurarak kalıcı ve doğru çözümü sunma gayreti içerisindedir

Ülkemizde çalışma hayatının kalite standartlarını iyileştirilmesinde temel öğeler olan “İş Sağlığı ve Güvenliği” konularına ilgi duyanların bilgilendirilmeleri ve güncel haberleri takip etmeleri amacıyla kurumsal facebook, twitter, google+, linkedin sayfalarından takipçilerine ulaşmaktadır.

Kalite Politikamız

Çalışanlarınız başarınızın can damarıdır. Aynı zamanda da en büyük riskinizdir. Tüm çalışanlar sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmaya layıktır. KONİ OSGB İstanbul; “HEDEF SIFIR İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI” hedefine ulaşmaya çalışır. KONİ OSGB için;  Müşteri memnuniyeti odaklı “kalite ve sorumluluk bilinci” şirket kültürünün temelidir. Bu amaçla;

• ISO 9001 Kalite Yönetim standardının gereklerini yerine getirecek şekilde dokümantasyon yapılması ve sürekli iyileştirilmesi,
• Toplam Kalite Yönetimi sistemini amaçlayarak, takım ruhu içerisinde şirket hedeflerine ulaşılması,
• Kurumsal iş süreçlerimizin iç değerlendirme süreci ile kontrol edilerek, performansımızı geliştirecek yaklaşımların belirlenmesi,
• Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerimizdeki verimliliğin yükseltilmesi,
• Ekibimizin sürekli eğitimi ile; mesleki ve davranışsal yetkinlikleri artırılması yönünde faaliyetlerimizi bütünleşik bir şekilde yöneterek, İSG sektöründe kalite açısından örnek bir kuruluş olmak için çalışırız.

  • Misyonumuz (Kurumsal Amacımız):  Kurumsal organizasyonumuzla müşterilerimizeiş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde güçlü bir çözüm ortağı olmak.
  • Vizyonumuz (Gelecek Hedefimiz):  Kurumsal organizasyonu ve hizmet kalitesiyle en çok tercih edilen OSGB’lerden birisi olmak.
  • Değerlerimiz; Dürüstlük, Güvenilirlik, Müşteri Memnuniyeti, Takım Çalışması, Uzmanlık, Sorumluluk Bilinci, Yenilikçilik, Sürekli Gelişim…

>Ortak Sağlık Güvenlik Birimi; OSGB nedir öğrenmek için tıklayınız.

KONİ OSGB  Marka tescil belgesi güvencesiyle korumaktadır.

KONİ Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Ltd. Şti